Skip to main content

 

Sadece çalışmalar için

Seçilmiş olan çalışanın, çalışmasının silindiği ekrandır. Yanlış açılan bir çalışmanın silinmesini sağlar. Eğer çalışmayı kapatmak istiyorsanız düzelt ekranından girip işten çıkış tarihi verebilirsiniz. Çalışmayı bu ekrandan sildiğiniz takdirde beraberinde tanımlanmış değerler, puantaj bilgileri ve bordrolar da silinecektir.